Taco quiche – recept zdarma

Taco quiche – recept zdarma

21.1.2016
4 porce - 306
90 min Příprava

Ingredience receptu

Chcete vyzkoušet něco zcela neotřelého?

A co třeba masový koláč s velmi pikantní chutí, francouzským názvem a švédským původem?

Nebudeme se se zastánci francouzské gastronomie přít o to, do jaké země zařadit kořeny této laskominy. Jisté však je, že Taco quiche se dostalo dokonce do oblíbené a známé kuchařky The Nordic Cook Book od kuchaře jménem Magnus Nilsson, o němž jsme psali před několika týdny.

Vyzkoušejte, co stojí za tajemstvím gastronomických orgasmů milovníků ostré kuchyně.

Postup:

Korpus, „pastry shell“ předpečte v troubě při 200 °C 7 minut. Na pánvi rozehřejte olej a zpěňte na něm nadrobno nakrájenou cibulku a česnek. Přidejte mleté maso, chilli, oregáno, sůl, keyenský pepř, kečup a chilli omáčku. Restujte masovou směs do hněda. Směs přeneste do zapékací formičky s korpusem. Smíchejte vajíčka, smetanu, sůl, nadrobno nasekané chilli papričky i strouhaný sýr. Směs nalijte na maso v korpusu.

Pečte při 200 °C 40 – 45 minut, dokud směs nepřestane ulpívat na noži.

Před podáváním nechte alespoň 15 minut odpočívat.

S čím jsme dnes vařili

Kontakty

Kontakty

09:00 - 15:00 725 888 999
obchod@chillikuchyne.cz

Newsletter

  • U nás je doprava od 2 500,- Kč bez poplatku
  • Skladové zboží odesíláme do 5 dnů. Všechno zboží je vždy skladem v určitém počtu
  • Před odesláním kontrolujeme zboží, že je v pořádku, jsme rodinný e-shop
  • Garance vrácení peněz do 5 dnů

Jen tak pro inspiraci