
Taco quiche – recept zdarma
21.1.2016Ingredience receptu

1 lžíce

1 ks

1 stroužek

250 g

1 - 2 lžičky

1/2 lžičky

1/2 lžičky

2 lžíce

1/8 lžičky

lžíce

1/4 lžičky

3

1,5 hrnku

2,5 hrnku
Chcete vyzkoušet něco zcela neotřelého?
A co třeba masový koláč s velmi pikantní chutí, francouzským názvem a švédským původem?
Nebudeme se se zastánci francouzské gastronomie přít o to, do jaké země zařadit kořeny této laskominy. Jisté však je, že Taco quiche se dostalo dokonce do oblíbené a známé kuchařky The Nordic Cook Book od kuchaře jménem Magnus Nilsson, o němž jsme psali před několika týdny.
Vyzkoušejte, co stojí za tajemstvím gastronomických orgasmů milovníků ostré kuchyně.
Postup:
Korpus, „pastry shell“ předpečte v troubě při 200 °C 7 minut. Na pánvi rozehřejte olej a zpěňte na něm nadrobno nakrájenou cibulku a česnek. Přidejte mleté maso, chilli, oregáno, sůl, keyenský pepř, kečup a chilli omáčku. Restujte masovou směs do hněda. Směs přeneste do zapékací formičky s korpusem. Smíchejte vajíčka, smetanu, sůl, nadrobno nasekané chilli papričky i strouhaný sýr. Směs nalijte na maso v korpusu.
Pečte při 200 °C 40 – 45 minut, dokud směs nepřestane ulpívat na noži.
Před podáváním nechte alespoň 15 minut odpočívat.
S čím jsme dnes vařili
Podobné články z rubriky recepty
Kontakty
- U nás je doprava od 2 500,- Kč bez poplatku
- Skladové zboží odesíláme do 5 pracovních dnů. Všechno zboží je vždy skladem v určitém počtu
- Před odesláním kontrolujeme zboží, že je v pořádku, jsme rodinný e-shop
- Garance vrácení peněz do 5 dnů