Mlýnek Oleron vanilkový
Peugeot
Léto ještě nekončí – kdo by tedy trávil dlouhé hodiny u plotny. Vyrazte o víkendu na výlet a po návratu domů si s přáteli připravte rychlý domácí burger, který potěší každého. Voňavé šťavnaté maso, čerstvá bulka a pikantní chilli je ta správná kombinace pro srpnový večer.
Mleté maso vytvarujte na placky o tloušťce zhruba 1 cm. Okořeňte je čerstvě namletým pepřem a nadrcenou chilli papričkou. Podle vlastní chuti osolte a vložte na rozpálený gril.
Pro medium stupeň propečení burger opékejte z každé strany 2 – 3 minuty. Mezitím rozkrojte bulky a do každé vložte list ledového salátu pokapaný chilli omáčkou nebo pastou Moruga Sajrajt. Podle chuti doplňte čerstvou cibulkou, rajčetem nebo jinou zeleninou.
Celá příprava vám nezabere více jak půl hodiny času. Tak dobrou chuť!