Odšťavňovač na citrón CALLISTA
Blomus
Připravte si snadný a chutný sendvič podle originální indické receptury. Křupavý chléb a pikantní náplň zpříjemní každé vaše ráno. Dopřejte si mumbajský sendvič jako skvělou svačinku na cestách či výletech.
Postup:
Rozmíchejte přísady na zelené chutney (mátu, koriandr, citrónovou šťávu, jednu zelenou chilli papričku, polovinu jedné cibule, zázvor, sůl a pepř) v troše vody a uložte prozatím stranou.
Polovinu připravených krajíců chleba natřete máslem a na něj rozprostřete zelené chutney. Na každý z nich rozložte červenou cibuli a posypte směsí koření masala (kmín, skořici, mango, pepř a sůl).
Přidejte plátek rajčete a nasekané chilli papričky. Předtím, než sendviče uzavřete, navršte na krajíc důkladnou hrst nastrouhaného sýru. Přiklopte nenamazaným krajícem a lehce stiskněte. Každý sendvič krátce zapečte dozlatova.