
Rychlý hovězí bourguignon
2.12.2016Ingredience receptu

1 lžíce

500 g, nakrájený na kousky

dle chuti

dle chuti

čerstvé nebo nakládané; nakrájené na plátky

1 ks

2 hrnky

1 - 2 naběračky

na ozdobu
Milujete, když se po domě rozvoní teplá domácí večeře? Nemusíte trávit hodiny přípravou a investovat mnoho peněz, abyste si tento luxus mohli dopřát. Vyzkoušejte rychlý hovězí bourguignon s kapkou chilli vína.
Postup:
- Na mírném plameni rozehřejte olej ve velké pánvi.
- Osolte a opepřete maso a osmahněte jej dohněda. Slijte vypečenou šťávu a i s masem prozatím uložte stranou.
- Přidejte houby a cibuli a restujte, dokud se nevypaří většina tekutiny.
- Přilijte víno a nechte probublávat 5 – 6 minut.
- Nyní přidejte vývar a 1/4 hrnku vody a přiveďte k varu.
- Vraťte do pánve maso a šťávu a prohřívejte po dobu zhruba 2 minut.y zahřívejte.
Porce ozdobte čerstvou petrželkou a podávejte.
S čím jsme dnes vařili
Podobné články z rubriky jídlo s chilli pro začátečníky i pro labužníky
Kontakty
- U nás je doprava od 2 500,- Kč bez poplatku
- Skladové zboží odesíláme do 5 pracovních dnů. Všechno zboží je vždy skladem v určitém počtu
- Před odesláním kontrolujeme zboží, že je v pořádku, jsme rodinný e-shop
- Garance vrácení peněz do 5 dnů