Rychlý hovězí bourguignon

Rychlý hovězí bourguignon

2.12.2016
4 porce - 250
20 min Příprava

Ingredience receptu

Hovězí steak Hovězí steak
500 g, nakrájený na kousky
Sůl Sůl
dle chuti
Pepř Pepř
dle chuti
Žampióny Žampióny
čerstvé nebo nakládané; nakrájené na plátky
Hovězí vývar Hovězí vývar
1 - 2 naběračky

Milujete, když se po domě rozvoní teplá domácí večeře? Nemusíte trávit hodiny přípravou a investovat mnoho peněz, abyste si tento luxus mohli dopřát. Vyzkoušejte rychlý hovězí bourguignon s kapkou chilli vína.

Postup:

  1. Na mírném plameni rozehřejte olej ve velké pánvi.
  2. Osolte a opepřete maso a osmahněte jej dohněda. Slijte vypečenou šťávu a i s masem prozatím uložte stranou.
  3. Přidejte houby a cibuli a restujte, dokud se nevypaří většina tekutiny.
  4. Přilijte víno a nechte probublávat 5 – 6 minut.
  5. Nyní přidejte vývar a 1/4 hrnku vody a přiveďte k varu.
  6. Vraťte do pánve maso a šťávu a prohřívejte po dobu zhruba 2 minut.y zahřívejte.

Porce ozdobte čerstvou petrželkou a podávejte.

S čím jsme dnes vařili

Kontakty

Kontakty

09:00 - 16:00 725 888 999
obchod@chillikuchyne.cz

Newsletter

  • U nás je doprava od 2 500,- Kč bez poplatku
  • Skladové zboží odesíláme do 5 dnů. Všechno zboží je vždy skladem v určitém počtu
  • Před odesláním kontrolujeme zboží, že je v pořádku, jsme rodinný e-shop
  • Garance vrácení peněz do 5 dnů

Jen tak pro inspiraci