Pasta berbere

Pasta berbere

5.3.2017
2 sklenice porce - 150
30 min Příprava

Ingredience receptu

Kardamom Kardamom
1/2 lžičky
Pepř Pepř
1/2 lžičky
Nové koření Nové koření
1/2 lžičky
Cibule Cibule
1/2 hrnku; sušené vločky drcené
Zázvor Zázvor
1 lžička; mletý
Muškátový oříšek Muškátový oříšek
1/2 lžičky; mletý
Kurkuma Kurkuma
1/4 lžičky; mletá
Skořice Skořice
1/4 lžičky; mletá
Česnek Česnek
1 lžíce; drcený
Bazalka Bazalka
1 lžíce
Sůl Sůl
1 lžička
Červené víno Červené víno
1/2 hrnku; suché

Proč právě tento recept? Berbere jako pasta i jako koření se je jednou ze surovin v našich receptech, etiopské kořeněné čočce a křehkém hovězím masu v omáčce berbere. Pasta berbere je výjimečná především tím, že ji jako jednu z mála věcí na českém trhu nekoupíte. Zcela originální suroviny, se kterými je zážitek pracovat, však ano. Nebojte se neznámého a připravte si svou vlastní pastu berbere.

Postup

Upražte a nadrťte prvních osm surovin. Pak je dobře promíchejte se zbývajícími ingrediencemi.
Pasta berbere spolehlivě vydrží v uzavřených sklenicích v lednici.

S čím jsme dnes vařili

Kontakty

Kontakty

09:00 - 16:00 725 888 999
obchod@chillikuchyne.cz

Newsletter

  • U nás je doprava od 2 500,- Kč bez poplatku
  • Skladové zboží odesíláme do 5 dnů. Všechno zboží je vždy skladem v určitém počtu
  • Před odesláním kontrolujeme zboží, že je v pořádku, jsme rodinný e-shop
  • Garance vrácení peněz do 5 dnů

Jen tak pro inspiraci