
Křupavé hovězí nudličky na čínský způsob
15.9.2016Ingredience receptu

350 g

kukuřičný; 3 lžíce

2 lžičky

100 ml

1 ks; nakrájená na plátky

1 ks

4 ks

2 stroužky; drcené

asi 2 cm; nakrájený na kousky

4 lžíce

1 lžíce

2 lžíce; sladká nebo dle chuti

2 lžíce
Milujete spojení pikantní, sladké a kořeněné chuti? A co teprve, v kombinaci s křehkými hovězími nudličkami? Připravte si doma křupavé hovězí nudličky na čínský způsob – skutečnou pochoutku inspirovanou asijskou kuchyní, jejíž příprava vám nezabere víc, než 40 minut!
-
Vložte hovězí do mísy a posypte kukuřičným škrobem a směsí pěti koření. Rozehřejte wok pánev s trochou oleje, pak přidejte maso a opékejte dozlatova a dokřupava. Poté vyjměte maso z pánve a nechte okapak na kuchyňské utěrce. V pánvi ponechte pouze jednu lžíci oleje.
- Přidejte papriku, rozpůlené chilli papričky, bílé části jarní cibulky, česnek a zázvor. Smíchejte ocet, sójovou a chilli omáčku a rajčatový protlak se dvěma lžícemi vody. Nalijte na zeleninu. Nechte zhruba dvě minuty probublávat, vložte zpátky maso a krátce prohřejte.
-
Křupavé hovězí nudličky na čínský způsob podávejte se smaženými nudlemi nebo rýží a posypané zelenou jarní cibulkou. Dobrou chuť!
Ideální pro wok
Podobné články z rubriky jídlo s chilli pro začátečníky i pro labužníky
Kontakty
- U nás je doprava od 2 500,- Kč bez poplatku
- Skladové zboží odesíláme do 5 pracovních dnů. Všechno zboží je vždy skladem v určitém počtu
- Před odesláním kontrolujeme zboží, že je v pořádku, jsme rodinný e-shop
- Garance vrácení peněz do 5 dnů
Jen tak pro inspiraci
Bhut Jolokia, „ghost pepper“: Seznamte se!

Plněná kuřecí prsa ve slaninovém župánku

Slepičí polévka s chilli a nudlemi – recept zdarma

Žampióny nadívané chilli a sýrem

Čokoládový chilli dort podle Jamieho Olivera

Grilovaný steak s chilli papričkami v alobalu

Pikantní grilované kuře s fíkovým chutney

Letní průvan v koupelně
