Mlýnek Oleron vanilkový
Peugeot
Poslední prázdninový den utekl jako voda, jeřabiny dozrály a se začátkem školy se také blíží nekonečný podzim.
Prodlužte si léto alespoň o jeden večer a připravte si lahodnou večeři ve středomořském stylu. Kořeněné mořské plody s kapkou chardonnay navodí atmosféru dovolené i ve vaší kuchyni.
Orestujte na oleji oregáno, česnek a bílou část jarní cibulky. Přidejte slávky a přilijte trochu rybího vývaru. Na prudším plameni vyvařte tekutinu na polovinu. Přilijte víno a vyvařte na polovinu. Poté přidejte rajčata, jalapenos, sůl, pepř a morugu.
Jakmile se slávky začnou otevírat, přidejte garnáty a vařte, až budou zpoloviny hotové. Ještě dokořeňte podle vlastní chuti a odstavte z plotny. Přisypte zelenou část jarní cibulky, promíchejte a pokapejte olivovým olejem. Podávejte s křupavou bagetkou.