
Kam s úrodou aneb italská giardiniera
7.10.2016Ingredience receptu

2 ks; nasekané

2 ks; nasekané

8 ks; čerstvé, nasekané

1 nať; nasekaná

1 ks; nasekaná

1 ks; malá, nasekaná

1/2 hrnku; nasekaný

1/2 hrnku

tolik, aby byla zelenina úplně ponořená

2 stroužky; jemně nasekaný

1 lžíce

1 lžičky

1/2 lžičky

1 plechovka

1 hrnek

1 hrnek
Přemýšlíte, jak naložit s úrodou zeleniny?
Připomeňte si v kuchyni letní dny. Připravte si vitaminovou bombu, která v zimních mrazivých dnech chutná nejlépe. Vneste novou inspiraci do vaší kuchyně! Italská giardiniera dodá nový rozměr sendvičům, těstovinám i masu.
Postup:
Vložte do mísy zelené a červené papriky, jalapenos, celer, mrkev, cibuli a květák. Osolte a přelijte vodou. Přikryjte potravinovou fólií a nechte přes noc v lednici.
Druhý den slijte vodu a zeleninu propláchněte. V míse smíchejte česnek, oregáno, chilli vločky, pepř a olivy. Přilijte ocet a olivový olej a dobře promíchejte. Smíchejte se zeleninou a uložte do lednice. Tato vynikající zeleninová směs chutná nejlépe, když se dva dny uleží.
S čím jsme dnes vařili
Kontakty
- U nás je doprava od 2 500,- Kč bez poplatku
- Skladové zboží odesíláme do 5 pracovních dnů. Všechno zboží je vždy skladem v určitém počtu
- Před odesláním kontrolujeme zboží, že je v pořádku, jsme rodinný e-shop
- Garance vrácení peněz do 5 dnů