
Italské kotletky z jedné pánve
6.9.2016Ingredience receptu

4 ks

1 lžíce

1/2 ks

2 stroužky

1 lžička

4 ks; střední

dle chuti a pálivosti

2 ks

1/2 hrnku

1 hrnek

dle chuti

dle chuti
Tropické dny skončily a s nimi také naše pohodlné nicnedělání v kuchyni. To, že při chladnějším počasí máme chuť vařit, však ještě neznamená, že máme chuť umývat nádobí. Vyzkoušejte s námi recept na chutné a rychlé italské kotletky z jedné pánve.
Na velké pánvi rozehřejte lžíci olivového oleje. Přidejte kotlety a osmahněte je z každé strany dohněda (2 – 3 minuty). Sejměte je z pánve a uložte stranou.
Vsypte na pánev rozmarýn, cibuli a česnek, následně také brambory a chilli papričky. Lehce osolte. Když začne být zelenina nazlátlá, přilijte ocet a vývar.
Snižte plamen a nechte omáčku probublávat, dokud nebudou brambory měkké – zhruba deset minut. Vložte kotlety zpátky na pánev a slijte s nimi také uvolněnou šťávu. Prohřejte po dobu asi tří minut.
Pro perfektní večeři
Podobné články z rubriky jídlo s chilli pro začátečníky i pro labužníky
Kontakty
- U nás je doprava od 2 500,- Kč bez poplatku
- Skladové zboží odesíláme do 5 pracovních dnů. Všechno zboží je vždy skladem v určitém počtu
- Před odesláním kontrolujeme zboží, že je v pořádku, jsme rodinný e-shop
- Garance vrácení peněz do 5 dnů
Jen tak pro inspiraci







