
Grilovaná pražma na indický způsob
30.6.2016Ingredience receptu

2 lžíce; jemně nasekaný

4 stroužky; jemně nasekaný nebo drcený

6 lžic

2 lžíce

2 lžičky

2 lžičky

2 lžičky
Zachtělo se vám něčeho dobrého k večeři? Máte gril a chvilku času? Připravte si doma grilovanou křupavou rybu. Grilovaná pražma na indický způsob představuje výtečně kořeněnou lehkou večeři, která obzvláště se suchým bílým vínem dokonale dokreslí váš pohodový večer. Dopřejte si snadno a rychle připravený chutný pokrm.
Postup
Z každé strany nařízněte kůži ryby ostrým nožem.
Smíchejte zázvor a česnek, osolte a touto voňavou směsí důkladně potřete celou rybu.
Smíchejte jogurt s olejem a kořením. Opět touto směsí potřete rybu zvnějšku i zevnitř a uložte do chladu až do té doby, než bude připraven gril.
Grilujte přímo na roštu (nebo na fólii, pokud se bojíte, že se maso přichytí) zhruba 6 – 8 minut z každé strany.
S čím jsme dnes vařili
Podobné články z rubriky recepty
Kontakty
- U nás je doprava od 2 500,- Kč bez poplatku
- Skladové zboží odesíláme do 5 pracovních dnů. Všechno zboží je vždy skladem v určitém počtu
- Před odesláním kontrolujeme zboží, že je v pořádku, jsme rodinný e-shop
- Garance vrácení peněz do 5 dnů