Ďábelské hovězí maso z wok pánve

Ďábelské hovězí maso z wok pánve

20.7.2016
2 - 3 porce - 200
40 min Příprava

Ingredience receptu

Víte, co je na asijské kuchyni nejlepší? Kdybychom chtěli jmenovat jen jednu věc, asi bychom si nevybrali. Tato jídla totiž skvěle chutnají, jejich příprava je rychlá, a co je nejskvělejší – často uvaříte jen s pomocí jedné kvalitní wok pánve. Pojďme ochutnat pálivé křehké hovězí maso z wok pánve s cibulkou!

Příprava

Očistěte hovězí a nakrájejte je na proužky přes vlákna. Přesuňte je do misky. Oloupejte cibuli a nakrájejte ji také na proužky. Očistěte chilli papričky a také je nakrájejte. Omyjte jarní cibulku a nakrájejte ji na kolečka.

Postup

Přidejte k masu trochu soli, světlou sójovou omáčku, škrob a rýžové víno. Dobře vše promíchejte a nechte 10 – 20 minut uležet.

Rozehřejte na wok pánvi trochu oleje a osmahněte na něm připravené hovězí dozlatova. Tento krok zabere zhruba 2 – 3 minuty.

Přidejte jarní cibulku a na proužky nakrájenou cibuli a smažte 20 – 30 sekund. Nakonec přimíchejte chilli papričky a vše důkladně promíchejte. Osolte podle chuti a ještě 10 – 20 sekund restujte.

Po 2 – 3 minutách, když už je maso pěkně propečené, přidejte trochu mletého pepře. Opět důkladně promíchejte a podávejte.

 

S čím jsme dnes vařili

Kontakty

Kontakty

09:00 - 16:00 725 888 999
obchod@chillikuchyne.cz

Newsletter

  • U nás je doprava od 2 500,- Kč bez poplatku
  • Skladové zboží odesíláme do 5 dnů. Všechno zboží je vždy skladem v určitém počtu
  • Před odesláním kontrolujeme zboží, že je v pořádku, jsme rodinný e-shop
  • Garance vrácení peněz do 5 dnů

Jen tak pro inspiraci