Mlýnek na sůl a pepř PEREA
Blomus
Chystáte party? Máte chuť na něco pikantního? Chilli papričky plněné mletým masem na stole dlouho nevydrží. Připravte jednoduchou a přitom geniální chuťovku, která snadno poslouží jako předkrm, lehká večeře, ale skvěle doplní i filmový večer.
🙂
Rozehřejte troubu na 180 °C.
Z chilli papriček odstraňte stopku a semena, a uložte stranou.
Rozehřejte na pánvi olej a orestujte cibuli. Přidejte mleté hovězí a opékejte jej alespoň osm minut.
Přidejte rýži, rajče, zeleninový vývar, bazalku, sůl a pepř, a povařte ještě minutu. Přidejte sýr a dobře promíchejte.
Směsí naplňte šest papriček a položte je na mělký pekáč. Posypejte zbylou mozzarelou. Přikryjte je alobalem a pečte 30 minut.