Boston-shaker LOUNGE
Blomus
Vylepšete oblíbený nápoj Bloody Mary touto ďábelskou chilli papričkou. V této tekuté podobě trochu pikantnější chilli ocení téměř každý.
Zhruba 10 – 15 minut před tím, než se pustíte do přípravy Bloody Mary, ukrojte z vaší čerstvé Trinidad Scorpion Moruga přiměřeně velký kus – budeme ji máčet ve vodce, aby alkohol získal dokonale pálivou příchuť. Pokud budete míchat dvě porce nápoje, uřízněte tedy 2 uzší proužky papričky.
Odměřte vodku a části papričky do ní umístěte. Uložte prozatím stranou.
Na talířek nasypte trochu soli. Připravte si sklenice, ve kterých chcete nápoj podávat. Navlhčete jejich okraj pomocí citrónu a obalte jej v soli.
Sklenice naplňte do 2/3 ledem a vyjměte chilli papričky z vodky.
Smíchejte ve shakeru vodku, rajčatový džus, citrónovou šťávu, Worcesterskou omáčku, Tabasco, sůl, pepř a nalijte do sklenice. Ozdobte zbylou chilli papričkou, případně plátkem citrónu nebo celerovou natí.